Učbeniški sklad

Učbeniški sklad je namenjen učencem od prvega do devetega razreda. Ministrstvo za šolstvo in šport zagotavlja brezplačno izposojo učbenikov vsem učencem šole.

Naročilo učbenikov iz učbeniškega sklada sprejemamo predvidoma v mesecu maju za naslednje šolsko leto. Učence in starše prosimo, da sledijo navodilom, ki jih posredujemo.

Učenec, ki si sposodi učbenike, mora upoštevati naslednje: učenec mora komplet učbenikov, ki si ga izposodi, konec šolskega leta vrniti nepoškodovan in nepopisan. V primeru, da učenci učbenike poškodujejo ali izgubijo, jih morajo nadomestiti z novimi oziroma doplačati do polne cene učbenika.

Spoštovani,

Učitelji so izbrali učbenike, delovne zvezke in potrebščine, ki jih bodo učenci potrebovali v naslednjem šolskem letu. Seznam je objavljen na spletni strani https://www.osmoravce.si/, seznam pa boste prejeli tudi preko e-asistenta. Izposoja učbenikov iz učbeniškega sklada je brezplačna. Če NE ŽELITE, da bi si vaš otrok izposodil učbenike iz učbeniškega sklada, to sporočite knjižničarki na elektronski naslov Mojiceja.Bonte@osmoravce.si . Ob koncu šolskega leta morate učbenike vrniti v šolo, hkrati učenec prevzame učbenike že za naslednje šolsko leto. Če učenec učbenik poškoduje ali ga izgubi, ga mora nadomestiti z novim ali plačati odškodnino.  V nadaljevanju si lahko izmed ponudnikov delovnih zvezkov in šolskih potrebščin izberete svojega najugodnejšega. Želimo vam lepe počitnice.

PRVI,  DRUGI in TRETJI  RAZRED

Učenci bodo učbenike in delovne zvezke prejeli brezplačno v šoli, starši kupite samo šolske potrebščine.

Učenci bodo učbenike za prihodnje šolsko leto prejeli v prvem tednu septembra. O tem bodo pravočasno obveščeni.

POMEMBNO OBVESTILO

Delovni zvezek za 5. razred z naslovom:

RADOVEDNIH PET 5, POSEBNI KOMPLET B – samostojni delovni zvezki, za matematiko, družbo in za slovenščino Gradim slovenski jezik 5, izdaja s plusom EAN 3831075929159* Matematika, družba, slovenščina 41,50

bo možno kupiti samo pri KOPIJI NOVI!

https://www.kopija-nova.si/os?pmr=uc&pmid=1kd0dejeeevd

 

Mojiceja Bonte, mojiceja.bonte(at)guest.arnes.si – skrbnica učbeniškega sklada

Matjaž Gerenčer, matjaz.gerencer(at)guest.arnes.si   – vračilo in izdaja učbenikov

 

OBVESTILA:

 

(Skupno 4.771 obiskov, današnjih obiskov 1)