UČBENIŠKI SKALD

Učbeniški sklad je namenjen učencem od prvega do devetega razreda. Ministrstvo za šolstvo in šport zagotavlja brezplačno izposojo učbenikov vsem učencem šole.

Naročilo učbenikov iz učbeniškega sklada sprejemamo predvidoma v mesecu maju za naslednje šolsko leto. Učence in starše prosimo, da sledijo navodilom, ki jih posredujemo.

Učenec, ki si sposodi učbenike, mora upoštevati naslednje: učenec mora komplet učbenikov, ki si ga izposodi, konec šolskega leta vrniti nepoškodovan in nepopisan. V primeru, da učenci učbenike poškodujejo ali izgubijo, jih morajo nadomestiti z novimi oziroma plačati odškodnino.

 

Spoštovani,

Učitelji so izbrali učbenike, delovne zvezke in potrebščine, ki jih bodo učenci potrebovali v naslednjem šolskem letu. Seznam je objavljen na spletni strani https://www.osmoravce.si/, seznam pa boste prejeli tudi preko e-asistenta. Izposoja učbenikov iz učbeniškega sklada je brezplačna. Če NE ŽELITE, da bi si vaš otrok izposodil učbenike iz učbeniškega sklada, to sporočite knjižničarki na elektronski naslov Mojiceja.Bonte@osmoravce.si . Ob koncu šolskega leta morate učbenike vrniti v šolo, hkrati učenec prevzame učbenike že za naslednje šolsko leto. Če učenec učbenik poškoduje ali ga izgubi, ga mora nadomestiti z novim ali plačati odškodnino.  V nadaljevanju si lahko izmed ponudnikov delovnih zvezkov in šolskih potrebščin izberete svojega najugodnejšega. Želimo vam lepe počitnice.

PRVI  DRUGI in TRETJI  RAZRED

Učenci bodo učbenike in delovne zvezke prejeli brezplačno v šoli, starši kupite samo šolske potrebščine.

 

Office&more Domžale

Mestni trg 1,1230 Domžale, 01 729 85 56

 

Mladinska knjiga Trgovina

Slovenska 29, SI-1000 Ljubljana

 

Dzs, založništvo in trgovina, d.d.

Cesta talcev 4, 1230 Domžale

 

Mojiceja Bonte, mojiceja.bonte(at)guest.arnes.si – skrbnica učbeniškega sklada

Matjaž Gerenčer, matjaz.gerencer(at)guest.arnes.si   – vračilo in izdaja učbenikov

 

OBVESTILA:

 

 

(Skupno 7.176 obiskov, današnjih obiskov 2)