Skoči na glavno vsebino

Drage učenke in učenci, spoštovani starši in obiskovalci spletnih strani!

Poletne počitnice se končujejo, zaključujemo gradnjo in prenovo šole, priprave na šolo so v polnem teku.

Prvi šolski dan je petek, 1. september 2023.

Urniki razredov matične šole in podružnice za novo šolsko leto bodo v četrtek, 31. 8. 2023 dostopni na eAsistentu oz. preko povezave na šolski spletni strani – URNIKI. Tam lahko učenci vidite svoj urnik pod svojo ID-številko in pa urnik oddelka. Starši učencev 5. in 6. razredov boste o razporeditvi v oddelek obveščeni s strani razrednika po e-pošti.

Prvi šolski dan ne bo predur, zato vsi učenci od 2. do 9. razreda pouk pričnejo s prvo šolsko uro ob 8.20 na matični šoli. V šolo bodo učenci lahko vstopili samo skozi glavni vhod (novi vhod v šolo pri telovadnici). Na vhodu bo objavljen razpored, v kateri učilnici bodo učenci imeli pouk. Učenci imajo jutri pouk po urniku (redni pouk, obvezni in neobvezni izbirni predmeti, razširjen program ter pouk v oddelkih  podaljšanega bivanja), prvi dve uri pa v matičnih učilnicah z razredniki.

S seboj prinesite šolske potrebščine po urniku, beležnico za zapis pomembnih informacij

in šolske copate. Razpored učilnic bo objavljen na oglasni deski.

Otroke opozorite na varnost v prometu in o previdnosti gibanja, o tem bomo tudi v šoli veliko govorili.

UČENCI PODRUŽNICE VRHPOLJE, SPREJEM PRVOŠOLCEV NA PODRUŽNICI

Zbor za učence podružnice od 2. do 4. razreda  je ob 8.30 v prostorih podružnične šole. Sledi prihod prvošolcev ob 8.45 z nagovori ter s kratkim kulturnim programom na šolskem dvorišču podružnice. V primeru dežja bo sprejem potekal v podružnični telovadnici. Za vozače bo poskrbljeno že od 6.25 dalje.

Učenci prinesejo s seboj šolske potrebščine po urniku za petek in copate ter beležnico za zapis pomembnih informacij. Prvošolci prinesejo s seboj šolsko torbo s potrebščinami, kot je bilo napisano na vabilu.

SPREJEM PRVOŠOLCEV NA MATIČNI ŠOLI

Na matični šoli bo sprejem za prvošolce in njihove starše z nagovori in s kratkim kulturnim programom ob 10.00 v večnamenskem prostoru v pritličju. Nato bodo učenci nadaljevali z delom v učilnicah v šoli, za starše pa bo potekal roditeljski sestanek.

ŠOLSKI PREVOZI

Urnik šolskih prevozov je objavljen na šolski spletni strani in oglasni deski pri vhodu v šolo. Šolske prevoze bodo izvajali Arriva d.o.o. in Gerčar prevozi d.o.o. Novi uporabniki Arrive boste prejeli karte najkasneje do konca septembra, prevoz že lahko uporabljate s prvim dnem pouka. Drugi uporabljate lanske karte, ki bodo posodobljene na daljavo.

Za varstvo vozačev bo poskrbljeno.

ŠOLSKA PREHRANA

Prvi šolski dan bomo učencem nudili šolsko prehrano: dopoldansko malico, kosilo in popoldansko malico. Za prihodnje boste starši prejeli v izpolnjevanje pogodbo o prehrani in . Več informacij o prehrani si boste lahko preberete v zavihku prehrana na spletni strani šole.

Lepo vas pozdravljamo!

(Skupno 537 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost