Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

šola v torek, 26. 1. 2021 ponovno odpira vrata za izvedbo klasičnega pouka. Pouk bo izvajan po modelu C, kar pomeni samo za določene učence in s prilagoditvami.

Vlada RS je odločila, da se v šolske prostore od torka 26. 1. 2021 lahko vrnejo učenci prvega triletja (učenci 1., 2. in 3. razreda), na območjih z boljšo epidemiološko sliko (kamor sodi tudi moravško področje). Za učence od 4. do 9. razreda poteka pouk na daljavo v celotni državi – o drugačnih oblikah izvedbe tudi ne odloča zavod ali ravnatelj sam.

Za učitelje je tedensko predvidena izvedba hitrih testov, kar bo dodatno zmanjšalo možnosti prenosa okužb. Šola bo upoštevala tudi Načrt pripravljenosti na koronavirus, kar pomeni predvsem ločevanje učencev po t. i. mehurčkih (razred predstavlja zaokroženo skupino in se ne meša z drugimi skupinami), pogosto prezračevanje prostorov, razkuževanje površin, umivanje rok, nošnja mask odraslih v vseh prostorih in nošnja mask otrok v skupnih prostorih (pri stikih na hodnikih, toaletah ipd.).

Še vedno lahko največ sami prispevamo k varnemu okolju z upoštevanjem navodil, ozaveščanjem glede varnosti, skrbjo zase in svoje bližnje.

Vodstvo šole

Priloge:

Organizacija pouka

Prevozi – od 1. 2. 2021 dalje

Prehrana v šoli

Zagotavljanje brezplačnih toplih obrokov od 26. 1. 2021 dalje

Nagovor župana Občine Moravče, 25. 1. 2021

(Skupno 600 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost