Skoči na glavno vsebino

Glede na obvestilo o delni in popolni zapori Vegove ulice vam sporočamo, da bo v času popolne zapore dostop za pešce in kolesarje iz smeri glavne avtobusne postaje preusmerjen z Vegove ulice preko Čebulovne do šole in prav tako obratno v smeri iz šole.

Udeležence v prometu še posebej opozarjamo na previdnost in strpnost. Prosimo, da se z otroki, ki bodo uporabljali te poti, pogovorite o vedenju in ravnanju v cestnem prometu.

Pri šolskih prevozih Arriva Kam Bus ne bo sprememb, morajo pa biti učenci previdni na poti med postajo in šolo.

Pri šolskih prevozih s Prevozi Gerčar ne bo sprememb za učence, ki uporabljajo minibus (kombi); bodo pa  spremembe za nekatere učence, ki uporabljajo avtobus Prevozi Gerčar.

1.)  V  smeri Elektrovod-Dole-Imenje-Moravče ob 6.40 učenci izstopijo na glavni avtobusni postaji in sami nadaljujejo pot do šole, iz šole pa se sami odpravijo do glavne avtobusne postaje, kjer imajo po voznem redu odhod ob 14.16.

2.) Učenci na liniji  Moravče-Selo-Vrhpolje imajo odhod domov z glavne avtobusne postaje ob 14.50. Tja se napotijo sami.

V kolikor starši presojate, da otroci še niso samostojni v prometu kot pešci, poskrbite na drug način za prevoz otrok v šolo in domov.

 

Hvala za razumevanje.

Lepo vas pozdravljamo. Vodstvo šole

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost