Skoči na glavno vsebino

Vabljeni na brezplačni webinar

Obvladovanje napetosti doma

Petek, 10.4.2020 ob 10.00 uri

več…

 

V teh časih nas je večina v podobni situaciji – bližajo se praznični dnevi, mi pa smo prezaposleni z delom od doma ter hkrati skrbjo za otroke in njihovo šolanje, igro in gibanje, pripravo obrokov iz zalog, usklajevanje s partnerjem. Pogosto nam zmanjka časa zase ali pa nimamo na voljo prostora, kamor bi se lahko umaknili na samo, manjkajo nam prijatelji in druženja v naravi…

V takih situacijah doma rado pride do napetosti in konfliktov, zato smo za vas pripravili brezplačni webinar Obvladovanje napetosti doma, v katerem bomo predstavili načine kako se uspešno spopasti s stresom in napetostmi znotraj družine in kako jih odgnati, da bodo prihajajoči praznični dnevi mirni in veseli ter brez nepotrebnega stresa.

Ob tem vabijo, da se zaupate, s kakšnimi težavami se v tem času soočate doma, kaj vas spravlja v stres in do kakšnih napetosti prihaja ter kako se soočate s tem.

Webinar bo vodil Marko Iršič, ki bo odgovarjal na vaša vprašanja in predstavil učinkovite tehnike za obvladovanje napetosti in stresa doma ter vam zaupal veščine uspešnega reševanja konfliktov z vašimi najdražjimi.

Prijave in vprašanja pošljite na info@rakmo.si. Dodatne informacije v zvezi z webinarjem boste prijeli ob potrditvi prijave.

Vabljeni!

inf. pripravila mag. Nika Cerar, univ. dipl. psih.

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost