Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

seznanjamo vas z nujno informacijo glede ODPOVEDI KLASIČNEGA POUKA IN VSEH DRUGIH ŠOLSKIH DEJAVNOSTI v zavodu s ponedeljkom 16. 3. 2020 do preklica.

Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni COVID19, bo v vzgojno-izobraževalnih zavodih na podlagi sklepa Vlade RS št. 18100-7/2020/2 in odredbe ministra za zdravje začasno prepovedano zbiranje ljudi v šolah.

To pomeni, da se vzgojno-izobraževalna dejavnost ne bo izvajala fizično v vrtcih in šolah. Za jutri, v petek, 13. 3. 2020, vam priporočamo, da šolski učenci, če imate to možnost, ostanejo doma. Odpovedujemo vse popoldanske aktivnosti učencev. OPB deluje normalno, hvaležni bomo, če boste po otroke iz OPB-ja prišli čim prej.

Vse starše šolskih otrok, ki so danes odsotni, prosimo, da danes ali jutri, v petek 13. 3. 2020 pridete po potrebščine otrok. Podrobnosti se dogovorite z razredniki. Izbrane dele pouka bomo namreč izvajali na daljavo. Prvi stik z učenci pa bo potekal preko vas, staršev, zato spremljajte e-pošto iz šole.

O nastali situaciji se obveščajte tudi medsebojno in si pomagajte. Priporočamo vam tudi, da se o nastali situaciji z otroki umirjeno pogovarjate, saj razmere v njih zbujajo stisko.

O novostih vas bomo sproti obveščali. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Z upanjem na čim ugodnejši razplet vas lepo pozdravljamo.

Matej Žist, ravnatelj

Datoteka

 

(Skupno 256 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost