Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši in skrbniki.

Prijava OPB

Na OŠ Jurija Vege Moravče in Podružnici Vrhpolje pričenjamo z zbiranjem prijav za podaljšano bivanje v šolskem letu 2019/2020. Osnovna šola poleg pouka, ki je obvezen za vse otroke organizira tudi oddelke podaljšanega bivanja, ki traja od konca pouka do okvirno 17.00. V oddelke podaljšanega bivanja lahko straši prijavijo otroke od 1. do 5. razreda OŠ (21. člena Zakona o osnovni šoli). Pri prijavi bodite natančni in dobro ocenite, kdaj bo otrok odhajal domov, ker bomo glede na vaše podatke oblikovali skupine podaljšanega bivanja.

Obiskovanje podaljšanega bivanja je za učence brezplačno (81. člen ZOFVI), straši plačujete samo naročeno prehrano in poskrbite za prevoz otroka. Učenci iz podaljšanega bivanja ne smejo odhajati na šolski prevoz. Vozači se vključujejo v skupine varstva vozačev, ki niso del podaljšanega bivanja.

Svojega otroka prijavite preko spletne prijave do 7.6.2019, sledite navodilom, saj vas prijava vodi skozi obrazec. Vsem, ki nimate dostopa do e-asistenta, bomo omogočili prijavo preko fizične prijavnice (list s prijavo). Za vse podrobnosti in informacije se obrnite na organizatorko jutranjega varstva in podaljšanega bivanja Ano Kovač.

(ana.kovac@osmoravce.si)

Prijava na šolski prevoz

Starši sporočite razredniku morebitne spremembe glede uporabe šolskega prevoza v naslednjem šolskem letu ali pomočnici ravnateljice Petri Peterka do 7.6.2019. (pomocnica@osmoravce.si)

Prijava na prehrano

Na prehrano za naslednje šolsko leto se prijavite preko aplikacije e Asistent: odprite zavihek ,,Pregled,, in kliknite ,,Izpolnite prijavnico,,, nato kliknite v okence pred izbranim obrokom, da se pojavi kljukica. Pri posameznih obrokih lahko izbirate, ali bo učenec obrok prejemal vsak dan ali le ob določenih dnevih. Če trenutno še ne veste za dneve, označite vsak dan pouka. Spletne prijave bodo potekale do 14. 6. 2019. Za vse informacije se obrnite na organizatorko šolske prehrane Sonjo Jančar Žvanut. (sonja.zvanut@osmoravce.si)

 

Petra Peterka, pomočnica ravnateljice

(Skupno 279 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost