Spoštovani starši in skrbniki,

na OŠ Jurija Vege Moravče organiziramo aktivne zimske počitnice. Namenjene so otrokom od 1. do 5. razreda, za katere starši ne morejo zagotoviti varstva zaradi službenih obveznosti. Sicer pa naj otroci počitnice preživijo čim bolj aktivno in v družbi svojih družin.

Aktivnosti bodo organizirane od ponedeljka 25. do srede 27. februarja od 7.30 do 15.30. Izvajali bomo različne športne dejavnosti in se zabavali na ustvarjalnih delavnicah. Zbor učencev je pri telovadnici v Moravčah. Vsak dan naj bodo oblečeni tako, da bomo lahko kako uro preživeli na prostem (zimska oblačila). Sicer pa je obvezna športna oprema in šolski copati. Malico naj imajo otroci svojo, na kosilo pa jih lahko prijavite preko prijavnice (kosilo se plača pri mesečni položnici).

Več podrobnosti si preberite na prijavnici, ki jo prilagam tu:  https://drive.google.com/file/d/1kjNEMxBZc0AoYsPiJql18j2Ru2e4Z_8R/view?usp=sharing

Prijavite se na telefonsko številko (NUJNO): 040/618-983, učiteljici Ani Kovač. Prijavnico sprintajte in jo izpolnjeno nato oddajte razredničarki ali v tajništvo.

Lep pozdrav, vodja dejavnosti Ana Kovač.

 

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)