Drage učenke in učenci, spoštovani obiskovalci spletnih strani!

Poletne počitnice se počasi končujejo, priprave na šolo so v polnem teku.

Prvi šolski dan je ponedeljek, 3. september 2018.

Urniki razredov matične šole in podružnice za novo šolsko leto bodo na spletni strani objavljeni v četrtek, 30. avgusta 2018, prav tako bodo izobešeni na vratih šole.

Prvi šolski dan bomo učencem nudili šolsko prehrano: dopoldansko malico, kosilo in popoldansko malico.

Urnik šolskih prevozov bo na spletni strani objavljen v četrtek, 30. avgusta 2018, prav tako bo vozni red objavljen na vratih šole.

Za varstvo vozačev bo poskrbljeno že prvi šolski dan v učilnicah po razporedu, ki bo prvi šolski dan tudi objavljen in bodo učenci z njim na matični šoli in na podružnici seznanjeni.

Šolske prevoze bodo izvajali Arriva Kam Bus d.o.o., Gerčar prevozi d.o.o. in Pestotnik.

Miran s.p., radi pa bi vam že danes sporočili, da bodite pozorni na manjše spremembe v voznem redu šolskih prevozov, ki so posledice nekoliko drugačne organizacije šolskih prevozov.

UČENCI MATIČNE ŠOLE:

Zbor za učence matične šole z nagovorom župana in ravnateljice ter s kratkim kulturnim programom bo na šolskem dvorišču ob 8.15. V primeru dežja se bodo učenci zbrali v šoli pred učilnicami, kjer bodo imeli prvo uro ure oddelčne skupnosti skupaj z razrednikom, naprej pa ure pouka po urniku.

Pouk na prvi šolski dan bo za učence na matični šoli od 2. do 9. razreda  potekal po ponedeljkovem urniku, brez predure, nato z rednim poukom in z izvajanjem obveznih in neobveznih izbirnih predmetov in razširjenega programa, tudi pouka v oddelkih  podaljšanega bivanja.

Učenci prinesejo s seboj prvi šolski dan šolske potrebščine po urniku za ponedeljek in copate ter beležnico za zapis pomembnih informacij.

UČENCI PODRUŽNICE:

Zbor za učence podružnice od 1. do 5. razreda z nagovorom ravnateljice in vodje podružnice ter s kratkim kulturnim programom bo na šolskem dvorišču podružnice ob 8.30. V primeru dežja bo prireditev potekala v telovadnici na podružnici.

Učenci prinesejo s seboj šolske potrebščine po urniku za ponedeljek in copate ter beležnico za zapis pomembnih informacij. Preobujejo se kot običajno.

SPREJEM PRVOŠOLCEV NA MATIČNI ŠOLI:

Na matični šoli bo sprejem za prvošolce in njihove starše z nagovorom župana in ravnateljice s kratkim kulturnim programom ob 13. uri. Prvošolci in njihovi starši se zberejo v telovadnici spodnjega vrtca. Nato bodo učenci nadaljevali z delom v učilnicah v šoli, za starše pa bo potekal roditeljski sestanek.

SPREJEM PRVOŠOLCEV NA PODRUŽNICI:

Na podružnici bo sprejem za prvošolce in njihove starše z nagovorom župana in ravnateljice in vodje podružnice ter s kratkim kulturnim programom na šolskem dvorišču podružnice ob 8.30, skupaj z drugimi učenci šole. V primeru dežja bo prireditev potekala v telovadnici na podružnici.

Pomembno: v času poletnih počitnic smo zaradi sprememb pri vpisu in izpisu učencev ter razporejanja učencev preoblikovali razrede oz. oddelke:

  • na POŠ imamo namesto samostojnega prvega in drugega razreda kombinirani oddelek 1.v/2.v
  • na matični šoli imamo:
    • tri oddelke tretjih razredov
    • tri oddelke petih razredov
    • tri oddelke šestih razredov.

Seznami oddelkov tretjih, petih in šestih razredov bodo objavljeni v sredo, 29. 8. 2018 v prostorih matične šole.

Lep pozdrav!

Nuša Pohlin Schwarzbartl, ravnateljica

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov 1)