Osnovna šola Jurija Vege Moravče je tudi tokrat med krompirjevi počitnicami organizirala zabavno, ustvarjalno in razgibano varstvo za naše učence.

Tako so učenci v četrtek ustvarjali z različnimi gradniki kar jim je prišlo v njihovo domišljijo. Prav tako so v četrtek ustvarjali ježe iz papirja in kartona, manjkalo seveda ni tudi risanja in proste igre, v sklopu katere so obiskali tudi telovadnico, kjer so se igrali moštvene igre (nogomet, nagajiva soseda,..).

In že je prišel na vrsto petek, ko so otroci že v zgodnjih jutranjih urah poskrbeli za zanimiv in pester poligon v naši telovadnici. Otroci so na poligonu razvijali tako ravnotežje kot tudi moč in koordinacijo. V poligon pa je bil vključen tudi napihljiv skakalni graqd, ki je bil prava atrakcija. Po jutranjem ogrevanju smo se malo okrepčali in se odpravili na bližnji Sveti Mohor. Pohod je potekal v sproščenem in igrivem duhu. Po povratku smo imeli koslilo, si malo odpočili in že je bil čas za elementarne igre kot je florbal, med dvema ognjema,…

 

Boštjan Peterka