Skoči na glavno vsebino

V Javnem komunalnem podjetju Prodnik so tudi letos za naše najmlajše pripravili ozaveščevalno akcijo, ki bo na prijeten in kreativen način otroke popeljala v svet ekologije, ločevanja odpadkov, varovanja vodnih virov in narave.

Naši šolarji so Grinija v torek, 21. marca, z navdušenjem sprejeli, on pa je vsakega od njih razveselil z igralnimi kartami. Ob tem jih je Grini povabil k sodelovanju pri spletnem nagradni igri.

Tudi letos je ozaveščevalna akcija zasnovana na Grinijevem spletnem mestu. Otroci bodo Griniju pomagali počistiti okolje. Igrica Grinalnice je že dostopna od 20. 3. dalje, nagradna igra pa se bo začela po končanih predstavitvah po osnovnih šolah. Nagradna igra se bo tako začela 31. 3. in bo trajala 2 tedna (do 14. 4. 2017). Po tem času pa bodo razglašeni zmagovalci med posamezniki po razredih in med sodelujočimi šolami.

V vsakem razredu bo s praktično nagrado nagrajen en učenec, in sicer tisti, ki bo prejel največ točk. Tista šola, katere učenci bodo skupaj dosegli največ točk (glede na število vpisanih učencev), bo izpostavljena na Prodnikovem smetarskem kaminu – njeno ime bo v lični grafični podobi in družbi Grinija krasilo smetarski kamion.

Podrobnejša navodila in pravila nagradne akcije si lahko preberete na www.grini.si.

Dragi otroci, vabljeni k sodelovanju!

 

    

(Skupno 91 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost