Skoči na glavno vsebino

ashton kutcherIGRALEC   Ashton Kutcher- Stari, kje je moj avto?

FILM    Podzemlje: prebujenje – Vampirji ali volkodlaki?

PEVEC   Bruno Mars- I’m a Honolulu baybe

Njegovo celotno ime je Christopher Ashton Kutcher. Rodil se je 7. februarja 1987 v ZDA. Je ameriški filmski in televizijski igralec, producent ter bivši fotomodel. Ima sestro Tausho ter brata dvojčka Michaela. Bil je član nogometnega moštva. V najstniških letih je večkrat načrtoval samomor zaradi svojega brata dvojčka, ki je imel težave z srcem. Nikoli ni hotel priti domov ter slišati še več slabih novic o bratu. Pri 16 letih sta se njegova starša začela ločevati. Po končani karieri fotomodela se je preselil v Los Angeles ter odšel na prvo avdicijo, na kateri je dobil svojo prvo vlogo Michaela Kelsa v nanizanki Oh, ta sedemdeseta. Vloge je dobil tudi v filmih Stari, kje je moj avto?, Pravkar poročena in Ugani kdo pride na večerjo. Leta 2003 je produciral serijo Punk’d. Serija je vključevala skrito kamero, ki je opazovala trike,ki so jih izvajale slavne osebnosti. Po mojem izboru je njegov najboljši film, v katerem je zaigral z Cameron Diaz, z naslovom Dokler naju Jackpot ne loči. Oglej si film in presodi, če je tudi tebi všeč.

Sara

 

prebujenjePODZEMLJE: PREBUJENJE – Vampirji ali volkodlaki?

Podzemlje. Prebujenje je akcijsko fantazijska grozljivka, ki je v kinu od 19. januarja. To je nadaljevanje franšiže o vojni med vampirji in volkodlaki. Usodna vampirka Selena uspe pobegniti iz ujetništva. Vendar so nastali problemi. Ljudje so izvedeli za obstoj nesmrtnih bitij. Selena se odloči združiti vampirske klane. Pohod na oblast načrtujejo tudi volkodlaki, zato se vname neizprosna vojna med volkodlaki in vampirji. Na kateri stani ste? Vampirji ali volkodlaki? Kdo se bo komu podredil? Bo zmagal vaš favorit? Vse to lahko izveste v filmu, ob kokicah, s prijatelji, z družino ali sami.

 

 

bruno marsBruno Mars- I’m a Honolulu baybe

Njegovo pravo ime je Peter Gene Hernandez, je ameriški pevec in tekstopisec. Rodil se je na Hawajih v mestu Honolulu, v družini glasbenikov , 8. oktobra 1985. Z glasbo se je začel ukvarjati že v otroštvu. Ko je končal šolo,se je preselil v Los Angeles. Zaslovel je s pesmimi Nothning on you , ki jo je napisal za B.O.B.-a, in s pesmijo Bilionare ki jo je zapel s Travis Mcoyem. Napisal je pesem Right round za

Flo rido in Keisho ter Knaan – Waving flag. Njegov hit je Just the way you are in Grenade in še veliko drugih. Bil je nominiran za 7 grammyev.

Videospot pesmi od Bruno Marsa-It will Rain:

 

Sara in Kristina

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost