Skoči na glavno vsebino

Ker je čas praznikov, lepih želja, skritih misli, lepih daril, otroške razigranosti, je tudi čas, ko smo v 3. b razredu pisali dedku Mrazu. DRAGI DEDEK MRAZ … želje, ki so jih dedku Mrazu poslali tretješolčki.

DRAGI DEDEK MRAZ!

Spet je leto naokoli, spet ti pišem, dedek Mraz. Prosim, prinesi sestrici punčko bejbi borna. Bratcu prinesi dva bejblejda. Mamici in atiju veliko sreče, zdravja in veselja, meni pa baletno krilo in copate. Vsem pa veliko sreče, zdravja, veselja in da bomo še naprej tako lepa družina.

Očiju prinesi delovno obleko. Mamici prinesi torbico. Dediju prinesi navigacijo za avto. Babici prinesi nov avto. Meni pa zdravje in bratca. Vsem prinesi čim več snega!

Spet je leto naokoli in za Davida si želim, da se ne bi jokal. Za očija si želim manj jeze in veliko sreče. Za Tomaža si želim, da bi bil večkrat doma. Za Katarino si želim veliko uspeha v šoli. Za mamico si želim boljše sodelavke. Zase si želim, da bi bila Jakob in Benjamin dobra prijatelja.

Dragi dedek Mraz. Očka si želi gatke in zelo rad bere. Hočem vojaško knjigo, zanimiva je za očija, zame pa ne. Mami pa prinesi torbico in dopust, ker samo dela. Boru medvedka igračo in DVD medvedke pa dedka Mraza igračo. Janu pa več bejblejdov. Meni pa veliko sreče in veselja in da boste ti, Miklavž in Božiček dolgo živeli.

Spet je leto naokoli in odločila sem se, da ti pišem. Mamica si želi torbico, uhane in da bi bili otroci pridni. Oči si želi, da bi imeli ovce in konje. Brat Tilen si želi bejblejde, Monopoli bančništvo in da bi se zmeraj skupaj igrala. Sestrica Tia pa si želi bonbone, knjigo in da bi se skupaj igrali. Jaz pa si želim knjigo in uhane. Vsem pa prinesi srečo, zdravje, veselje in mir ter da bi bili vedno skupaj.

Spet je leto naokoli in spet ti pišem. Rada bi, da bi pomagali sirotam. Mami prosim prinesi prijaznost, očiju prinesi motor, meni prinesi sestro in brata, Luku bejblejde, Žigu srečo, Tristanu zdravje, meni pa v šoli dobre ocene.

Spet je leto naokoli in zaželela sem si, da bi očiju prinesel eno lepo, lepo črtasto srajco, za mamico pa eno lepo torbico. Za sestro prinesi prenosni računalnik, zame pa fotoaparat. Za vse skupaj sem si zaželela zdravja, miru, veselja in sreče. Za moje bližnje pa mir, veselje, srečo in vse naj naj.

 

učenci 3.b

(Skupno 36 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost