Skoči na glavno vsebino

scherlockFILM, DA TE RAZMIGA

SHERLOCK HOLMES: A GAME OF SHADOWS (Shelock Holmes: Igra senc)

22.12. bo v kinomatografe prišel nov film o Sherlocku Holmsu z igralci, kot so Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel Mcadams in drugi z režiserjem Guy Richijem. Mogoče te praznični urnik zanese prav v kino.

Sherlock in njegov zvesti pomočnik Watson se soočita z najstrašnejšim nasprotnikom – genialno zlobnim veleumom profesorjem Moriartyjem. Moriarty je po Sherlockovem razmišljajnju kriv za umor avstrijskega prestolonaslednika in takoj ovrže sume o samomoru, zato s starimi prijatelji zbira dokaze o Moriatreyevi krivdi. Čakajo nas zanimive in nevarne pustolovščine slavnega Sherlocka Holmsa.

http://www.youtube.com/watch?v=QU0SEeQJy0c

 

amandaAMANDA SEYFRIED, šestindvajsetletnica z bogato filmsko produkcijo in vsestranskim medijskem delovanjem

Amanda se je rodila 3. decembra 1985. Amanda je ameriška gledališka, televizijska ter filmska igralka, pevka, tekstopiska ter bivši fotomodel. Kariero je začela kot otroški fotomodel pri enajstih letih, pri petnajstih pa je začela z igranjem. Najprej je zaigrala neko neobjavleno vlogo, kasneje pa je dobila stransko vlogo v televizijski seriji, s katero je doživela preboj v televizijski industriji. Leta 2004 se je pojavila v filmu Zlobna dekleta. Zatem je tudi dobila vloge v filmih kot so Devet življenj in Alfa Dog. Leta 2006 je dobila vlogo v televizijski seriji Big Love. Leta 2008 pa se je kot Sophie Sheridan pojavila v filmu Mamma Mia. Odigrala je še ostale vloge. Letos pa je igrala v filmu Trgovci s časom (In time) in v Rdeči kapici ( Red riding Hood).

 

 

 

rihannnaRIHANNA in njena uspešna glasbena pot med zvezde

Rihannino celotno ime je Robyn Rihanna Fenty. Rojena je 20. januarja 1988 v Barbadosu. Morda ji lahko že čestitamo za rojstni dan. Do danes je prodala že več kot 11 milijonov v studiih posnetih albumov. Svojo glasbeno pot je začela leta 2005 s prvim albumom Music Of The Sun in jo nadaljevala s svojim do sedaj najuspešnejšim albumom Good girl gone bad. Zaslovela je s pesmijo Pon de Replay, uspeh pa poudarila s pesmijo Umbrella.

 

 

Song California King bed

 

 

(Skupno 36 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost